Norske bibliotekblogger

Verktøy for markedsføring, nettsted og kommunikasjon med brukerene

Askim er med!

Posted by askimbibliotek den 5 desember, 2008

05Vegard utfordret oss i Askim bibliotek til å registrere oss som bidragsytere og skrive et innlegg på bloggen. Denne utfordringen tar vi med glede!

I Askim opprettet vi først en blogg i forbindelse med at vi flyttet i midlertidige lokaler . Vi følte at dette var en effektiv og enkel måte å holde brukere av biblioteket oppdaterte på fremdriften og praktiske løsninger under flytteperioden.

Da vi var vel innstalert i nye lokaler, og praktiske ting rundt oss falt litt på plass, endret vi «flyttebloggen» vår til «Askim biblioteks blogg»  En fordel med bloggen er at den har muligheter for dialog gjennom kommentarer. Det er enkelt å skrive innlegg og «siste nytt» blir lett synlig for de som går inn og leser.

En utfordring er å få brukere av biblioteket til å skrive kommentarer. Det hadde vært spennende med innspill fra brukere av bloggen. En annen utfordring er at man ikke må glemme å oppdatere og bruke de kommunale hjemmesidene til det de er gode på. Jeg tenker at det er viktig med pekere i begge retninger: både fra den kommunale hjemmesiden til bloggen og motsatt- tanken må være at de skal utfylle hverandre.

 Utover dette synes jeg ideen med denne bloggen var veldig spennende. Her kan vi få mulighet til å diskutere og lære nye ting- og bedre kjent med hverandre blir vi også 🙂

 Ha en riktig god førjulstid!

Lise Jensen, Askim bibliotek

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: