Norske bibliotekblogger

Verktøy for markedsføring, nettsted og kommunikasjon med brukerene

Røgler: Markedsføring med bruk av web 2.0 verktøy

Posted by vkp2 den 5 februar, 2009

Jannicke Røgler, leder av NBFs spesialgruppe for IKT (SIKT) og IKT-rådgiver ved Buskerud Fylkesbibliotek, fortsetter å holde gode foredrag som er relevante for denne bloggens tema: bibliotek, blogg og markedsføring. Denne gang under Null-konferansen i Alta 21. januar 2009.

Morsomt å se sirkelen: Undertegnede lærte mye av Jannickes forrige presentasjon og det ser ut til at hun har lært litt av meg også. Bl.a. mitt mantra: «Markedsføring, Markedsføring, Markedsføring»… 🙂

Her følger hennes innlegg ‘embedded’ fra presentasjonstjenesten Slideshare:

Vegard Krog Petersen, Sarpsborg bibliotek

Én kommentar til “Røgler: Markedsføring med bruk av web 2.0 verktøy”

  1. Jannicke Røgler said

    Jannicke takker for hyggelige ord. Jeg er på en nordisk konferanse om ungdom og bibliotekbruk. Etter paneldebatten med ungdom i går sitter jeg igjen med et inntrykk av at nordisk ungdom ikke kjenner til våre tjenester. Så markedsføring, markedsføring, markedsføring må være vårt mantra framover. Facebook, flyers på papir lagt ut på sentrale plasser, reklame på radio og i gratisaviser (der det finnes), var gode råd fra ungdommen. Har vi gode tjenester vi de også spre det videre til andre. Dessuten et attraktivt fysisk bibliotek er utrolig viktig. Kasser for å gi plass til ungdom og til å stille ut bøker. Blågården er et svært interessant bibliotek utenfor København. 5% av deres materiale står for 20% av utlånet. Det må få konsekvenser for kasseringen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: